PALVELUT

AVAIMET KÄTEEN-PAKETTI


Avaimet käteen-pakettimme on kokonaisvaltainen palvelu asiakkaille, jotka haluavat tehdä vähemmän ja fiilistellä rauhassa enemmän! Paketti sisältää kaiken saman kuin pelkkä tilavuokrakin, mutta sen lisäksi vielä runsaasti juhlapalveluita!

Me hoidamme catering-järjestelyt ja juhlatilan kukat tasokkaiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Pidämme heihin yhteyttä ja sovimme yksityiskohdista niin, että kaikki on valmiina asiakkaamme saapuessa juhlatilaan.

Asennamme laajasta somistevuokraamon valikoimastamme valitsemanne koristeet paikoilleen ja huolehdimme kaikista kattauksista aina pöytien ja tuolien kantamisesta ja asettelusta lähtien.

Paketti sisältää myös muun muassa kauniit menu-ja paikkakortit, joten pienimpiäkään yksityiskohtia juhlapäivästä ei ole unohdettu.

Juhlien jälkeen asiakkaan rentoutuminen jatkuu: me siivoamme juhlien jäljet ja kokoamme tavaranne odottamaan seuraavan viikon noutoa.

Valmiin palvelukonseptimme ansiosta asiakkaan on hyvin helppoa valita mieleisensä yksityiskohdat juhlapäiväänsä, ilman tuntikausien suunnittelupalavereita.

Avaimet käteen-paketti säästää runsaasti asiakkaamme aikaa ja vaivaa samalla, kun me hoidamme lähes kaiken puolestanne. Juhlabudjetin teko on myös helppoa, kun asiakkaamme saa tarkan pakettihinnan ennen päätöksen tekoaan, eikä jälkilaskuja tule esimerkiksi tarjoilijoiden työtunneista.

Hääviikonlopun aikataulu avaimet käteen-paketin osalta:

alkaen perjantai kello 15.00

(asiakkaan ei tarvitse tulla paikalle enää sunnuntaina).

Muut avaimet käteen-tilaisuudet: aikataulu sopimuksen mukaan.

Kysy lisää paketin sisällöstä: info@villapahkinamaki.fi

PELKKÄ TILAVUOKRA


Mikäli asiakas haluaa järjestää tilaisuutensa täysin itse, kannattaa valita pelkkä tilavuokra. Juhlatilan vuokraan kuuluu koko juhlasalin käyttö, keittokomero, backstage ja neljä sisävessaa. Lisäksi upeat ulkotilat isoine terasseineen ja lampineen kuuluvat tilavuokraan. Suosittu makasiinipaviljonki on asiakkaan käytössä keinuineen ja istumaryhmineen.

Asiakas saa juhlaviikonloppuna avaimen perjantaina kello 12 ja luovuttaa tilan siivottuna sunnuntaina kello 15.

Mikäli asiakas haluaa, voi tämä hyödyntää kattavaa somiste-ja palveluvuokraamoamme vuokraamalla koristeita tai ostamalla esimerkiksi loppusiivouksen.

Hääviikonloput: perjantai kello 12.00 - sunnuntai kello 15.00

Muut tilaisuudet: aikataulu sopimuksen mukaan.

Kysy lisää: info@villapahkinamaki.fi 

YRITYKSILLE


Tarjoamme yrityksille ja yhdistyksille monipuolisia palveluita esimerkiksi tykypäivien tai kokousten oheen.

Yritystilaisuudet räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voi vuokrata pelkän tilan käyttöönsä tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen kokonaisesta elämyspaketista!

Meidän kauttamme yrityksesi henkilöstö pääsee nauttimaan Suomen eturivin esiintyjistä, monipuolisista liikuntatuokioista tai upeista illallisista tunnelmavalojen välkkeessä. Meidän kauttamme järjestyvät myös maukkaat kokouskahvitukset.

Aikataulu: sopimuksen mukaan.

Kysy lisää: info@villapahkinamaki.fi