Q&A

Viikonlopun vuokra-aika

Viikonloppu-asiakkaat saavat avaimet tilaan perjantaina kello 12 ja luovuttavat avaimet takaisin sunnuntaina kello 15 mennessä.

Avaimet käteen-paketin hankkineet asiakkaat saavat avaimet perjantaina kello 15 ja heidän ei tarvitse tulla enää sunnuntaina paikalle.

Muut tilaisuudet: sopimuksen mukaan

Arkijuhlat

Meillä voi juhlia myös arkena, esimerkiksi keskiviikot ovat hyviä päiviä häille, syntymäpäiville ja yritysten tilaisuuksiin! Arkijuhla mahdollistaa myös helpommin nopeamman aikataulun varaukset, kun mieleiseen kuukauteen ja vuoteen on vielä reilummin tilaa kuin aiemmin täyttyville viikonlopuille. Arkivuokrassa asiakas pääsee tilaan tiistaina ja luovuttaa avaimet takaisin torstaina. 

Lisäpäivien vuokraus

Asiakas voi halutessaan vuokrata lisäpäiviä juhlien ympärille valmisteluja ja poislähtöä varten. Lisäpäivän vuokra on 200 €/ päivä, kun se on yhdistetty normaalin tilavuokran kylkeen. 

Hiljaisuus

Lauantaina juhlien tulee päättyä 01.30 mennessä. Arkijuhlat päättyvät kello 24.00. 

Oma ruoat ja juomat

Sallittu.

Avaimet käteen-paketti vai pelkkä tilavuokra

Avaimet käteen-paketti sopii asiakkaalle, joka haluaa keskittyä yksityiskohtien suunnittelun ja toteutuksen sekä juhlaviikon käytännön työtuntien sijaan rentoutumiseen. Asiakas saapuu juhlapaikalle tasokkaasti valmisteltuun ja koristeltuun tilaan. Juhla-aamuna vastaamme vielä viimehetken järjestelyistä, asiakkaan tai lähipiirin ei tarvitse tulla aamulla valmistelemaan paikkoja. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia myöskään catering-järjestelyistä, yksityiskohtaisista printtimateriaaleista, juhlapaikan kukista tai sunnuntain siivouksesta. Asiakas tuo kuitenkin omat juomat. Meillä ei ole A-oikeuksia. 


Pelkkä tilavuokra sopii asiakkaalle, joka nauttii juhlien yksityiskohtien suunnittelusta ja toteutuksesta ja jolla on runsaasti omia ideoita juhlapäivän teemaan ja toteutukseen. Asiakas haluaa valmistella paikat kuntoon itse edeltävänä päivänä ja juhlapäivän aamuna. Asiakas siivoaa juhlatilan itse sunnuntaina tai hankkii sen meiltä lisäpalveluna. 

Somistevuokraamo ja lisäpalvelut

Asiakkaamme voivat halutessaan hyödyntää erittäin kattavaa somiste - ja palveluvuokraamoamme.

Somistevuokraamostamme voi vuokrata esimerkiksi pöytäliinat, maljakot, valonauhat, discovalosetit, vihkikaaret, tuoliharsot ja paljon muuta rekvisiittaa. Lisäpalveluina meiltä voi hankkia lisäksi muun muassa siivouksen tai pöytien kattamispalvelun astioineen. Asiakkaillemme jaettava pdf-esite on kattava kuvineen, hintoineen ja tuotteiden lukumäärineen ja asiakas pääsee tutustumaan siihen hyvissä ajoin ennen juhlapäiväänsä.


Avaimet käteen-paketin asiakkaat: paketti sisältää itsessään hyvin runsaasti somisteita ja palveluita, joten somistevuokraamoa ei välttämättä tarvitse erikseen edes hyödyntää. 

Saapuminen ja parkkeeraus

Juhlapaikalla on autopaikat noin 70 autolle. Autot saa jättää yön yli ja hakea seuraavana päivänä.

Meille on helppoa ja kustannustehokasta saapua myös tilauslinja-autoilla.

Inva-kyydit: Inva-kyytiä tarvitsevan vieraan voi saattaa juhlatilan pääovien eteen ja auton voi sen jälkeen viedä juhla-alueen läpi parkkialueelle.

Katso parkkipaikka-kartta TÄMÄN sivun alareunasta. 

Pienten lasten kanssa

Vaipan vaihto onnistuu parhaiten naisten vessojen puolella, isommassa esteettömässä vessassa. Sieltä löytyy myös potta. Keittokomerossa on mikro ruokien lämmitystä varten. Juhlatilassa on kaksi syöttötuolia.

Juhlatilassa ei ole erikseen leikkipaikkaa lapsille.

Juhla-alueen vieressä kulkee autotie. Juhla-alueella on lisäksi lampi ja jyrkkä kalliopudotus, joten pienten lasten oleskelua täytyy valvoa tarkasti. 

Yöpyminen ja karavaanarit

Juhlatilan parkkipaikalle saa jättää asuntoauton tai -vaunun yöksi. Hiljaisuusaika ja muut Villa Pähkinämäen säännöt koskevat myös yöpyjiä. 

Juhlatilalla ei ole muita yöpymismahdollisuuksia. Kannattaa tutustua lähialueen Airbnb-tarjontaan (kysy lisää Villa Pähkinämäestä) tai Turun alueen hotelleihin.  

Esteettömyys

Juhlasali on esteetön. Salissa on sisä-wc, johon pääsee esimerkiksi lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa. WC:ssä ei ole kuitenkaan invatukia. Piha-alueella pääsee lähes kaikkialla kulkemaan esteettömästi, osittain avustettuna.

Siivous

Käsipaperit, vessojen käsisaippuat ja salin juomatölkeille ja -pulloille tarkoitetut puusaavit jätesäkkeineen kuuluvat tilavuokran hintaan.

Juhlatilan siivous kuuluu seuraaviin palveluihin:

-avaimet käteen-paketti

-yritysten ja yhdistysten tilaisuudet


Juhlatilan siivous ei kuulu:

-pelkkä tilavuokra

Asiakas voi hankkia tällöin siivouksen meiltä lisäpalveluna tai tehdä sen itse tarjoamillamme ammattimaisilla välineillä ja aineilla. 


Asiakas jättää lajitellut jätteet (polttokelpoinen jäte, metalli, lasi, muovi, pahvi) juhlapaikan jätekatokseen, pois lukien erikoisjätteet joiden käsittely vaatii erikoisempia toimenpiteitä.