Yritystilaisuudet

Tarjoamme yrityksille monipuolisia palveluita esimerkiksi tykypäivien tai kokousten oheen. Yritystilaisuudet räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voi vuokrata pelkän tilan käyttöönsä tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen kokonaisesta elämyspaketista! Meidän kauttamme yrityksesi henkilöstö pääsee nauttimaan Suomen eturivin esiintyjistä, monipuolisista liikuntatuokioista tai upeista illallisista tunnelmavalojen välkkeessä. 

 

Tykypäivä tai kokous Villa Pähkinämäessä:

 

Korot kattoon keikalla! 

Suomen eturivin muusikot ja viihdetaiteilijat saavat henkilöstön rentoutumaan ja nauttimaan ainutlaatuisista hetkistä yrityspäivän huipennukseksi. Meidän avullamme voitte viimeistellä illan esimerkiksi hyvän musiikin tai nauruhermoja kutkuttavan stand-upin avulla. 

 

Hyvinvointia ja hehkua henkilöstölle!

Yhteistyökumppanimme toteuttaa laadukkaat kuntotestaukset, jumpat ja rentoutushetket luonnon helmassa sekä haastaa ryhmät toiminnalliseen treeniin maalaisympäristössä. Lisäksi yhteistyökumppanimme luennoi asiantuntevasti hyvinvoinnin tärkeistä kulmakivistä.

 

Rauhallinen hetki joogan tai äänimaljarentoutuksen parissa!

Yhteistyökumppanimme on joogan superammattilainen, joka tarjoaa ryhmällesi räätälöidyn, juuri sopivan rauhoittavan, energisoivan tai hikeä virtaavan joogatunnin. Joogahetket voidaan toteuttaa sellaisenaan tai niihin voidaan yhdistää ihana äänimaljarentoutus, joka saa kiireisenkin uraihmisen viimein rentoutumaan. 

 

Iloisia kohtaamisia illallisella!

 Yhteistyökumppanimme loihtii suussa sulavimmat kokouseväät, lounaat sekä herkullisimmat illallisbuffetit kruunaamaan kokous- ja virkistyspäivän. Tunnelmallinen illallinen jää varmasti kaikkien mieleen! 

 

Eläytymistä elokuvissa!

Yhteistyökumppanimme näyttää tiloissamme ammattikalustolla parhaimmat Suomi-filmit tai uusimmat ensi-iltaelokuvat toiveidenne mukaan. Valkokankaalta on mahdollista nauttia myös oopperan upeasta maailmasta, samalla coktail-paloja nautiskellen.

 

Värivalojen välkettä!

Yritystilaisuuksissa tarjoamme aina videotykin, valkokankaan ja äänentoiston asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa panostaa valo- ja äänimaailmaan entistä enemmän, yhteistyökumppanimme toteuttaa ammattimaiset teemavalaistukset sisä -ja ulkotiloihin sekä toteuttaa konserttitason äänentoiston yrityksenne tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin lähdetään suunnittelemaan teille unelmien päivää!