Juhlatila

Villa Pähkinämäki on 1950-luvulla rakennettuun navettaan remontoitu juhlatila, jossa voi viettää esimerkiksi häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai sukujuhlat. Meillä onnistuu myös tasokkaan ja viihtyisän virkistyspäivän vietto sekä mieleenpainuvat seminaarit ja kokoukset! 

 

Villa Pähkinämäki sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua ja oma pihapiiri kruunaa juhlien tunnelman. Juhlasalin lisäksi vieraat viihtyvät suositussa makasiinipaviljongissa, isoilla terasseilla tai vehreän lammen rannalla. Lammen ranta on myös suosittu vihkipaikka. 

 

Juhlasali on noin 200 neliöinen tila, johon mahtuu ruokailemaan jopa 120-140 henkilöä. Pehmeän tunnelmansa ansiosta tila soveltuu kuitenkin myös hyvin pienille seurueille. Juhlasalista löytyy neljä sisävessaa, keittokomero, esiintymislava ja backstage. Juhlasalissa on esteetön kulku. 

 

Omat ruoat ja juomat sallittu. 

 

Hääviikonloput: perjantai kello 12.00 – sunnuntai kello 15.00

 

Muut tilaisuudet: aikataulu sopimuksen mukaan

 

Villa Pähkinämäestä voit vuokrata pelkät tilat tai hankkia kokonaisvaltaisen avaimet käteen-paketin, jolloin hoidamme koristelut, ruokapalvelut ym. puolestasi ja sinun tehtäväksesi jää nauttia matkasta kohti unelmien päivää!