Yritystilaisuudet

Tarjoamme yrityksille monipuolisia palveluita esimerkiksi virkistyspäivien tai kokousten oheen. Yritystilaisuudet räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voi vuokrata pelkän tilan käyttöönsä tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen kokonaisesta elämyspaketista!

 

Villa Pähkinämäen lisäpalvelut yrityksille:

 

Valloita viestinnällä! 

Yrityksen menestyksen avain löytyy usein sen sisäisestä- ja ulkoisesta viestinnästä. Yhteistyökumppanimme tarjoaa kahden ja neljän tunnin mittaisia laadukkaita ja osallistavia vuorovaikutuskokonaisuuksia, jotka innostavat koko työyhteisön pohtimaan omaa viestintäänsä ja kehittymään niin kollegoiden välisessä kuin asiakasviestinnässäkin. 

 

Hyvinvointia ja hehkua henkilöstölle!

Yhteistyökumppanimme toteuttaa laadukkaat kuntotestaukset, jumpat ja rentoutushetket luonnon helmassa sekä haastaa ryhmät toiminnalliseen treeniin maalaisympäristössä. Lisäksi yhteistyökumppanimme luennoi asiantuntevasti hyvinvoinnin tärkeistä kulmakivistä.

 

Iloisia kohtaamisia illallisella!

 Yhteistyökumppanimme loihtii suussa sulavimmat kokouseväät, keitto- tai vuokalounaat sekä herkullisimmat illallisbuffetit kruunaamaan kokous- ja virkistyspäivän. 

 

Eläytymistä elokuvissa!

Yhteistyökumppanimme näyttää tiloissamme ammattikalustolla parhaimmat Suomi-filmit tai uusimmat ensi-iltaelokuvat toiveidenne mukaan. Valkokankaalta on mahdollista nauttia myös oopperan upeasta maailmasta, samalla coktail-paloja nautiskellen.

 

Värivalojen välkettä!

Yritystilaisuuksissa tarjoamme aina videotykin, valkokankaan ja äänentoiston asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa panostaa valo- ja äänimaailmaan entistä enemmän, yhteistyökumppanimme toteuttaa ammattimaiset teemavalaistukset sisä -ja ulkotiloihin sekä toteuttaa konserttitason äänentoiston yrityksenne tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!