Yritystilaisuudet

Istumapaikat: 140 hlö

Seisomapaikat: 300 hlö

Tarjoamme yrityksille monipuolisia palveluita esimerkiksi virkistyspäivien tai kokousten oheen. Yritystilaisuudet räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä voi vuokrata pelkän tilan käyttöönsä tai vaihtoehtoisesti pyytää tarjouksen kokonaisesta elämyspaketista!

Villa Pähkinämäen lisäpalvelut yrityksille:

 

  • Asiantuntijaluento: Yrityksen menestyksen avain löytyy usein sen sisäisestä- ja ulkoisesta viestinnästä. Yhteistyökumppanimme tarjoaa kahden ja neljän tunnin mittaisia laadukkaita ja osallistavia vuorovaikutuskokonaisuuksia, jotka innostavat koko työyhteisön pohtimaan omaa viestintäänsä ja kehittymään niin kollegoiden välisessä kuin asiakasviestinnässäkin. 

 

  • Liikunta ja hyvinvointi: Yhteistyökumppanimme toteuttaa laadukkaat kuntotestaukset, jumpat ja rentoutushetket luonnon helmassa sekä haastaa ryhmät toiminnalliseen treeniin maalaisympäristössä. Lisäksi yhteistyökumppanimme luennoi asiantuntevasti hyvinvoinnin tärkeistä kulmakivistä.

 

  • Ruokailu ja kahvitus: Yhteistyökumppanimme loihtii suussa sulavimmat kokouseväät, keitto- tai vuokalounaat sekä herkullisimmat illallisbuffetit kruunaamaan kokous- ja virkistyspäivän. 

 

  • Elokuvat: Yhteistyökumppanimme näyttää tiloissamme ammattikalustolla parhaimmat Suomi-filmit tai uusimmat ensi-iltaelokuvat toiveidenne mukaan. Valkokankaalta on mahdollista nauttia myös oopperan upeasta maailmasta, samalla coktail-paloja nautiskellen.

 

  • Valo-ja äänitekniikka: Yritystilaisuuksissa tarjoamme aina videotykin, valkokankaan ja äänentoiston asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa panostaa valo- ja äänimaailmaan entistä enemmän, yhteistyökumppanimme toteuttaa ammattimaiset teemavalaistukset sisä-ja ulkotiloihin sekä toteuttaa konserttitason äänentoiston yrityksenne tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  • 044 279 1234
  • info@villapahkinamaki.fi